Kies je eigen kleuren

Kies je eigen kleuren

Kies je eigen kleuren en stel je eigen armband helemaal zelf samen. Ja, je leest het goed. Naast de standaard uitwerkingen kan je nu zelf je eigen kleurtjes kiezen per patroon! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Leuk patroon maar niet helemaal jouw kleur. Dan baal je toch verschrikkelijk? Daar heeft By Adinda een oplossing voor bedacht. Kies je eigen kleuren en stel je eigen armband helemaal zelf samen. Je kiest eenvoudig de kleuren die bij jouw stijl passen en klaar. Handig toch?

Kies je eigen kleuren

Je kan kiezen uit 3 of 4 basiskleuren voor de afwerking van sloten, kettingen en meer. Deze basiskleur kan tevens een kraal zijn in het gekozen patroon. De basiskleuren zijn zilver, goud, rose-goud en gun metal grey. Naast de basiskleuren heb je de keuze uit heel veel andere kleuren.

Je kiest bij het patroon de kleuren die bij jou passen. Ik match de gekozen kleuren dan samen.  Ze passen dan goed bij elkaar in 1 patroon en passend bij het seizoen. Heb je echt een speciale kleur in gedachte, dan is dit geen probleem. Geef de kleurcode door bij je bestelling en ik verwerk deze in je armband. Je kan de kleuren vinden in deze lijst, dit zijn alle kleuren die ik in mijn bezit heb. Andere kleur elders online gespot? Geef dan de DB kleurcode door bij je bestelling, dan bestel ik deze gewoon voor je!

Stel je eigen ring samen!

Naast armbanden maak ik ook ringen met Miyuki kralen. Hier kan je ook je eigen basiskleur kiezen en andere kleursamenstellingen! Ook hierbij geldt: zit je kleur er niet tussen, laat het weten. Wil je kleuren inzien die niet op mijn lijst staan, ga dan naar de website van Perles&Co. Hier bestel ik altijd de Miyuki kralen.

Enkele armbanden zijn net nieuw online. Benieuwd? Hier enkele voorbeelden. Laat je inspireren en weet dat kleuren aanpasbaar zijn.

Meer weten? Stuur gerust een berichtje via Facebook, Instagram of via het contactformulier 🙂

Liefs,

Adinda

Leave a Reply