Leuke samenwerking met Gingerchickies

Home / Blog / Leuke samenwerking met Gingerchickies
Leuke samenwerking met Gingerchickies

De nieuwe collectie van Gingerchickies staat online! Gingerchickies? Ja, een super leuk baby- en kinderkleding merk. By Adinda ging de samenwerking aan en heeft de armbanden geleverd voor deze collectie. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Het is eindelijk zo ver, de eerste samenwerking is inmiddels een feit. Ongeveer vier weken geleden kwam ik in contact met Maaike Kerkstra. Zij is de oprichtster van Gingerchickies. Gingerchickies is een leuk baby- en kinderkledingmerk voor de roodharige meiden onder ons. Beide dochters evenals Maaike zelf, hebben rood haar. De keuze voor haar merknaam was dan ook zo gemaakt. Maaike ontwerpt zelf de kinderkleding en laat zich hierbij inspireren door haar twee dochters.

Onze samenwerking

Na een kijkje te nemen op Gingerchickies, raakte ik gelijk geinspireerd. Heb daarna gelijk de stoute schoenen aangetrokken en Maaike een berichtje gestuurd. Het voorstel voor een leuke samenwerking kwam gelijk goed binnen. Ook Maaike was reuze enthousiast en zo begon onze reis naar een ontwerp en het kiezen van de juiste kleuren. Na een aantal voorbeelden te hebben gemaakt, zijn hier twee verschillende armbandjes uit voort gekomen.

Samenwerking met Gingerchickies - By Adinda

De armbandjes zijn een vertaling van het logo van Gingerchickies en ze passen perfect bij de lente. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver met mint en rose-gold met roze. Het armbandje kan je zelf eenvoudig om doen via de sluiting aan een zijde. Stel via de ketting de armband in voor het perfecte formaat.

Ben jij nu ook zo benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van Gingerchickies? Neem dan nu een kijkje en laat je inspireren. Bestel jij als een van de eerste? Dan krijg je GRATIS het armbandje bij de bestelling! Vis je nou net naast het net? Geen nood. Er komt een speciale code online voor 10% korting voor een ander leuk armbandje . Deze kan je dan eenvoudig hier bestellen.

Ga nu snel kijken bij Gingerchickies. Wie weet ben jij een van de eerste! Have fun shopping 🙂

Liefs,

Adinda

Geef een reactie