Manchet armbanden voor de zomer

Home / Blog / Manchet armbanden voor de zomer
Manchet armbanden voor de zomer

Nieuw bij By Adinda: Manchet armbanden! Deze gave armbanden zijn gemaakt van Miyuki Delica en zijn helemaal hip deze zomer. Benieuwd naar wat By Adinda biedt aan manchet armbanden en hoe jij de perfecte stijl kan combineren met je outfit? Lees dan snel verder.

Nieuw in de By Adinda webshop zijn manchet-armbanden. Maar wat zijn dit eigenlijk? Een manchet armband is een armband breder dan 3 cm. De armbanden lijken dan een soort ‘boord’ rondom je pols. De armbanden zijn gemaakt van Miyuki Delica 11/0 kralen en bestaan uit verschillende kleuren. Je mag uiteraard je eigen kleuren kiezen! Hieronder enkele voorbeelden van gave manchet-armbanden.

De armbanden zijn verkrijgbaar met verschillende patronen. Staat jouw patroon er niet tussen? Geen nood. Stuur me gerust een berichtje en dan komen we er samen altijd wel uit. Bepaal zelf je kleurcombinaties en match deze met een ring om het compleet te maken. Ook als je specifieke kleuren in gedachte hebt, kan je een berichtje sturen. Je mag natuurlijk altijd in de lijst kijken met kleuren die ik momenteel beschikbaar heb.

Binnenkort meer nieuwe sieraden en verfrissende ontwerpen.

Liefs,

Adinda

Leave a Reply