Nieuw: By Adinda Exclusive

Vandaag is de nieuwe groepspagina van By Adinda Exclusive live gegaan. Op deze pagina is in de toekomst hele leuke content te vinden? Benieuwd geworden? Lees snel verder.

Op Facebook bestaat al een tijdje de pagina van By Adinda. Sinds vandaag is hier een exclusieve groep aan gekoppeld genaamd: By Adinda Exclusive. Deze groep is dicht en hier dien je eerst lid voor te worden. Waarom? Omdat je hier exclusieve content kan vinden!

Exclusief…?

Ja exclusief. Wat houdt dit in. In de groep plaats ik speciale kortingscodes die alleen geldig zijn voor leden in de groep. Deze codes werken bijvoorbeeld maar 1 dag en geven recht op korting, gratis product bij je bestelling en dergelijke. Daarnaast kan je mee doen met give aways waarbij ik een armband verloot of weg geef met een win actie. Al deze berichten worden niet geplaatst op de pagina van By Adinda. Deze leden missen dus de exclusieve deals als ze niet lid zijn van de groep.

Meld je gratis aan

De groep is gratis en dient als toevoeging voor echte fans van mijn producten. Ben jij een fan? Meld je dan aan voor de By Adinda Exclusive groep en ontvang leuke kortingen, doe mee met give aways, win acties en nog veel meer.

Waar wacht je nog op? GO GO GO!

Meld je aan
Door |2018-07-26T19:13:08+00:00juli 26th, 2018|0 Reacties

Geef een reactie