Veelgestelde vragen2018-08-14T11:52:55+00:00
Ik betaal aan Mollie, wat is dat?2017-08-04T10:06:33+00:00

Zodra je bij ons een bestelling plaatst en naar betalen gaat, krijg je een aantal opties waaruit je kan kiezen. Elke optie komt uit met een betaling aan Mollie-Betalingen. Mollie regelt al onze inkomsten en met Mollie kunnen wij iDeal en dergelijke aanbieden als betalingsmethodes.

Mijn armbandje is stuk, wat nu?2018-06-28T17:12:13+00:00

Armbandje kapot binnen een week?

Is je armbandje binnen een week na ontvangst kapot? Laat het weten via email, PB via Facebook of PB via Instagram met een foto van het armbandje en je krijgt een nieuwe opgestuurd. Vermeld in het bericht even je naam en/of order nummer. Dan zoek ik je bestelling op en krijg je een nieuwe binnen een paar dagen thuis gestuurd.

Armbandje kapot na meer dan een week?

Gaat het armbandje na een week na ontvangst kapot, dan krijg je helaas geen nieuwe. Voor het verzenden test ik namelijk alle armbandjes grondig uit. Ik trek de koordjes een aantal keren aan (zachthandig en hardhandig), proberen sluitingen meerdere malen en kijk of alles goed vast zit en meer. Helaas kan ik niet nagaan hoe jij als klant met de armbandjes omgaat na verloop van tijd. Bijvoorbeeld: Ga je er mee onder de douche, heb je ze om tijdens het sporten, schoonmaken, slapen en dergelijke? Vandaar dat je na meer dan een week geen nieuw armbandje toegestuurd krijgt. Je mag het armbandje natuurlijk wel altijd opsturen ter reparatie. Stuur dan even een berichtje met foto’s over de schade. Dan komen we samen tot een reparatieprijs.

Mijn bestelling is geannuleerd2017-08-04T10:28:16+00:00

Is je bestelling door ons geannuleerd? Dat kan doordat:

  1. Je ons een verzoek tot annuleren hebt gestuurd per mail/prive bericht via Facebook of Instagram;
  2. Je een week na bestellen nog niet betaald hebt ondanks onze verzoeken tot betaling;
  3. Je een armbandje hebt besteld wat op ‘nabestelling’ ging en wat helaas niet meer leverbaar is.

Verzoek tot annuleren per mail

Heb je iets besteld maar heb je je toch bedacht? Dan mag je ons dat altijd laten weten. Annuleren kan binnen 24 uur na bestelling via je account. Niet gelukt? Dan mag je ons altijd een mailtje sturen op info@byadinda.com. Je mag natuurlijk ook altijd een prive berichtje sturen via Facebook of Instagram. Vermeld hierbij altijd je ordernummer en volledige naam. We storten dan direct het al eventueel overgemaakt bedrag naar je retour.

Niet betaald = annuleren na een week

Heb je wat besteld maar tot op heden niet betaalt? Dan annuleren wij na 7 dagen je order. De armbandjes die wij verkopen zijn namelijk schaars. We willen dan graag iemand anders de mogelijkheid geven om het armbandje alsnog te bestellen. Maak dus altijd binnen 7 dagen na bestellen de betaling rond om er zeker van te zijn dat het armbandje van jou is.

Geannuleerd omdat het armbandje niet meer te krijgen is 

Enkele van onze armbandjes kunnen op verzoek nogmaals gemaakt worden. Hier zit echter wel een termijn aan vast. Is iemand je net voor met een nabestelling? Dan kan het zijn dat het armbandje helaas niet meer na te maken is. Dit kan komen omdat we of de kralen niet meer hebben, macramekoord op is in die bepaalde kleur of omdat het bedeltje helaas niet meer op voorraad is. We vinden dit uiteraard heel vervelend en laten je dit dan ook per mail weten. We vragen je of je eventueel een ander armbandje wilt ontvangen. Zo niet, dan annuleren wij op verzoek je bestelling en krijg je uiteraard het bedrag voor het armbandje teruggestort op je rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren2017-08-04T10:29:13+00:00

Je kan je bestelling annuleren zolang deze nog in de wacht of op ‘in behandeling’ staat. Zodra wij het geld binnen hebben sturen wij de sieraden direct op. Je kan altijd mailen naar info@byadinda binnen 24 uur nadat je besteld hebt. Dan is de kans groot dat wij de order alsnog kunnen annuleren voor je. Je mag natuurlijk ook een prive berichtje sturen via Facebook of Instagram. Vermeld wel altijd je naam en ordernummer, dan is het makkelijker zoeken 🙂

Welke materialen hebben jullie?2017-08-04T10:30:28+00:00

Wij gebruiken verschillende materialen om onze sieraden te maken. Zo gebruiken wij allerlei soort kralen, van glas tot hout en plastic. Het armbandje kan van elastiek zijn maar ook van dun metaal met sluiting, miyuki-koord en dergelijke. Aan de armbandjes hangen verschillende bedeltjes van metaal in verschillende kleuren. Maar ook druppels van plastic, kwastjes van wol en garen en nog veel meer.

 

Ik heb een enorme bestelling nodig2017-08-04T10:31:54+00:00

Wil je je vriendinnen voorzien van een speciaal vriendschapscadeau? Dat kan! Stuur even een mailtje naar info@byadinda.com of stuur een prive berichtje via Facebook of Instagram. We gaan dan kijken wat we voor je kunnen doen en op welk termijn het haalbaar is. Daarnaast maken we een aparte offerte voor je aan. Vragen? Stel ze gerust.

Hoe kan ik contact opnemen?2017-08-04T10:32:31+00:00

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan altijd. Stuur ons een berichtje op Facebook, via Instagram en je mag ons altijd mailen op info@byadinda.com. We willen je zo goed mogelijk helpen. Probeer altijd zo concreet mogelijk te zijn in je vraagstelling, zo kunnen we je vraag hopelijk in 1 keer beantwoorden 🙂

Kan ik ook retourneren?2017-08-04T10:33:57+00:00

Toch niet happy met je bestelde armbandje? Je mag deze natuurlijk altijd retour sturen mits deze in de originele verpakking en in perfecte staat wordt aangeleverd. Je krijgt dan een tegoedbon met de waarde van het armbandje voor je volgende bestelling.

Ik ben de factuur kwijt, wat nu2017-08-04T10:36:36+00:00

Ben je de factuur kwijt? Geen paniek. In je account staan alle facturen van alle bestellingen die je bij ons hebt gedaan. Niet gevonden wat je zocht? Stuur dan even een berichtje naar info@byadinda.com of een prive berichtje via Facebook of Instagram met je volledige naam. Dan zoeken wij je bestelling en factuur er even bij je sturen we per mail een nieuwe toe.

 

Maken jullie op maat?2017-08-04T10:41:28+00:00

Ja, wij maken de meeste armbandjes op maat. Zodra je een bestelling plaatst, krijg je de vraag voor je polsmaat bij het laatste scherm. Vul hier de polsmaat in (gemeten strak rondom). De armbandjes worden dan op maat gemaakt.

Het standaard formaat van Miyuki armbandjes is 15cm aan patroon + 1cm sluitingen beide zijde. In de shop staan ook armbandjes die al gemaakt zijn en deze zijn altijd vanaf 15 cm (patroon, volledig gesloten van slotje tot eerste ring aan de ketting) tot maximaal 22 cm (van slotje tot laatste ring aan de ketting). Deze zijn ook snel leverbaar. Bij andere formaten (kleiner dan 15cm patroon), moet deze opnieuw gemaakt worden.

Hoe kan ik betalen voor mijn bestelling?2018-02-23T18:16:53+00:00

Je kan bij ons op verschillende manieren betalen. Je hebt de keuze uit:

  • iDeal
  • PayPal
  • KBC/CBC Betaalknop (Belgie)
  • Belfius Direct Net (Belgie)
  • Bancontact / Mister Cash (Belgie)
Hebben jullie een zakelijke rekening2018-02-23T18:17:51+00:00

Wij hebben een zakelijke rekening bij de SNS Bank. Alle betalingen lopen echter via de service Mollie Betalingen, op deze manier houden wij een net overzicht van inkomende orders.

Ons rekeningnummer is:
NL97SNSB0948008997
t.n.v: By Adinda
te Rotterdam