Verkoop je ook op maat gemaakte sieraden

Home / Kennisbank / Verkoop je ook op maat gemaakte sieraden

By Adinda biedt alleen op maat gemaakte sieraden aan. Elk sieraad wat je online ziet en wat je besteld is met de hand gemaakt, stuk voor stuk. Omdat alles met de hand wordt gemaakt, kan ik precies voldoen aan jouw specifieke wensen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Op maat gemaakte sieraden

Ieder sieraad wordt met veel liefde gemaakt. Geen enkel sieraad is gelijk, ook niet als iets dubbel wordt gemaakt. Omdat alles met de hand wordt gemaakt, komen hier een aantal voordelen bij kijken. Elk sieraad is:

  • Gemaakt op jouw specifieke polsmaat dus altijd breed/lang genoeg.
  • Samengesteld in jouw specifieke kleuren.
  • Altijd persoonlijk en uniek.

Kort, lang alles kan

Heb je een dunne of kleine pols? Dan maak ik de armband gewoon een stukje korter zodat deze perfect aansluit. Een wat dikkere pols? Dan maak ik de armband wat langer zodat ook dit sieraad perfect bij je past.

Kies je eigen kleuren

Kan je geen sieraad vinden die past bij die ene blouse? Net niet de juiste kleurencombinatie kunnen vinden voor bij die leuke jurk? Geen probleem. Kies een patroon, kies je eigenlijk kleuren en bestel! Heb je specifieke kleurcodes in gedachte? Laat het me weten, dan maak ik het sieraad in jouw specifieke kleurstelling. Je kan de kleuren die ik in mijn bezit heb, vinden in deze lijst. Je mag ook altijd kleurcodes aandragen die ik nog niet heb. Dan worden deze zonder extra kosten voor je besteld.

Persoonlijk en uniek

Omdat alles op maat wordt gemaakt, is je sieraad altijd persoonlijk en uniek. Cadeau voor iemand anders? Kijk goed waar deze persoon van houdt en geef dat sieraad wat echt bij de dame past. Je kan het ook altijd cadeau geven in een prachtige cadeaubox met persoonlijke boodschap. Meer weten? Neem dan contact op via Facebook of Instagram en dan bespreken we de mogelijkheden.