Waar vind ik unieke handgemaakte sieraden

Home / Knowledge Center / Waar vind ik unieke handgemaakte sieraden

Bij By Adinda vind je unieke handgemaakte sieraden. De sieraden worden stuk voor stuk door mij met de hand gemaakt. Ieder sieraad is uniek, ondanks dat een patroon meerdere keren gebruikt wordt. Dit kan liggen aan de lengte van de ketting. Maar ook aan een andere kleur kraal. Hierdoor is jouw sieraad uniek en nergens anders te verkrijgen.

Mijn patronen

De sieraden bij By Adinda worden gemaakt via een patroon. Deze maak ik zelf of koop ik in via internet. Hier pas ik altijd wel de kleuren van aan zodat het mijn ontwerp is. Op Pinterest staan nog meer voorbeelden van patronen. Hier haal ik mijn inspiratie uit om unieke handgemaakte sieraden te maken die ik plaats in mijn webshop. Heb jij een mooi patroon gezien op Pinterest? Stuur deze gerust aan mij door! Ga ook eens kijken op mijn Pinterest borden. Wie weet doe je nog meer inspiratie op voor jouw unieke sieraad. Je mag mij ook altijd vragen een patroon speciaal voor jou te ontwikkelen. Denk aan een patroon wat past bij je favoriete blouse of sjaaltje. Meer weten? Neem dan hier een kijkje.

Verschillende soorten sieraden

Je vindt in de webshop verschillende soorten sieraden. Alle sieraden zijn gemaakt met Miyuki Delica, Miyuki Rocailles of Toho Treasures en Toho Rocailles. Deze kralen lenen zich perfect voor de sieraden die ik maak. Daarnaast zijn de sieraden verkrijgbaar in verschillende patronen maar ook met verschillende uiterlijken. De ene armband is plat terwijl de andere mooi rond is gemaakt via een bepaalde ‘techniek’. Meer weten over de verschillende technieken die By Adinda aanbiedt op de website? Kijk dan hier.